miercuri, 4 septembrie 2013

Baietii`



E frumos sa traiesti "iubirea de adolescent", este cea mai frumoasa perioada din viata, si cea mai importanta din punctul meu de vedere...pentru ca dupe ce se incheie aceasta iubire , pentru ca nu toate dureaza la nesfarsit , te schimbi, te cunosti pe tine mai bine in primul rand si iti cunosti adevaratele tale valori, realizezi ce e mai bine si ce nu pentru tine.

Vreau sa le spun fetelor de 12-13-14 ani ca...chiar daca credeti ca "este totul pentru voi ", veti intelege peste ani..o data cu maturizarea..ca defapt a fost doar o joaca...o joaca in urma careia "ati suferit"  altele mai mult, altele mai putin sau unele chiar deloc ...

Baietii...se impart in cateva categorii... [dupa parerea mea]

1. Baietii aia care spun vrute si nevrute doar ca sa te faca sa te indragostesti de ei, sa.i urmezi si pana in panzele albe , baietii aia pentru care fetele sunt doar niste "trofee".


2. Aici ii gasim pe baietii aia ..indragostiti...pot spune chiar "obsedati" [poate e exagerat, dar...] Stiti voi...baietii aia care sunt mereu langa voi, va aduc cadouri, vor sa vorbeasca mereu cu voi si toate chestii aste care , de fapt te sufoca...nu te face sa ii iubesti. 


3. Baietii care iubesc..dar nu stiu cum sa arate...


4. Si..baietii ca realizeaza prea tarziu ce au langa ei... :


Si...fetelor...aveti grija pe cine pastrati langa voi  ^.^ stiu ca...nu ii poti spune inimii pe cine sa iubeasca...dar incercati sa va vedeti adevaratele valori si nu mai "puneti botu" doar la "esti frumoasa", "ai niste ochi superbi" ori alte complimente :)










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu